Услуга за потребители на бързи кредити, които са платили лихви и такси над допустимите в закона.

Повечето клиенти на бързи кредити ИМАТ ПРАВО на връщане! Натиснете бутона Поискай връщане и подайте заявка.

  • Изплатили сте бърз кредит

    На мнозина се е налагало да вземат бърз кредит с двойни и тройни лихви.

  • Платили сте високи лихви

    Лихвите и таксите по потребителските кредити имат максимален размер, определен от закона

  • Имате право на връщане на надплатеното

    Ще накараме фирмите за бързи кредити да ви върнат надвзетите пари.

FinBack

Услуга за връщане на надвзети лихви и такси от бързи кредити

FinBack е финтех стартъп, който ще ви помогне да върнете надплатени суми по бързи потребителски кредити. Единственото, което следва да направите е да попълните вярно формата ни „Поискай връщане“ и приемете условията за услугата ни.

Потвърждавайки искането си, вие упълномощавате екипа на FinBack да защитава интересите ви и да ви представлява пред финансовите ви кредитори. След изпращане на искането, екипът ни незабавно задейства процедурите за възстановяване на надвзетото.

null

Сключвате договор с FinBack

Без да е необходимо да ходите в офиси на досадни срещи, напълно автоматизирано подписвате всички необходими документи чрез системата ни и ги получавате по имейл. Веднага след като потвърдите условията ни екипът ни задейства процедурите по връщане на надплатеното.
null

FinBack задейства процедурите

Екипът ни стартира преговори с небанковите финансови институции за лихви и такси, които не дължите. Използваме предимството да преговаряме наведнъж за множество потребители. Ако не постигнем успех при преговорите завеждаме съдебни дела изцяло за наша сметка.
null

FinBack връща надплатеното

След успешното приключване на процедурите, FinBack ще ви преведе сумите по удобен за вас начин – чрез EasyPay или по банков път. Сроковете са от 3 до 24 месеца.

Кой има право на връщане?

Не всеки бърз кредит е с надвзети лихви и такси. Използвайте „Калкулатор за допустимост“, за да изчислите лесно и бързо дали вашият заем е НАДПЛАТЕН. След това попълнете формата ни за подаване на Претенция „Поискай връщане“. Лесно е!

FinBack

Финансов пример

FinBack работи за връщането на всички надплатени лихви и такси по всички ваши бързи потребителски кредити. Ще получим възнаграждение САМО, ако възстановим парите ви!

Ако, например, сте изтеглили кредит от 1 000,00 лв. за 12 месеца с месечна вноска 166,66 лв., то накрая на 12-те месеца общата върната сума е 2 000,00 лв. От тази сума ние ще съумеем да ви върнем минимум 500,00 лв.

Това е примерен случай. Допустимостта за връщане и размерът на върнатата сума зависят от конкретните договорни отношения между кредитор и кредитополучател, различни срокове, възнаграждение за FinBack и други фактори.

За нас

Ние сме екип с ескпертен юридически и финансов опит…

Въпроси и отговори

Нашите услуги са дискретни, съобразени със закона и прозрачни…

Контакти

Можете да се свържете с нас чрез имейл, чат и телефон…

Дискретност

Ние пазим пълна конфиденциалност за клиентите си. Никой няма да разбере, че някога сте ползвали бързи кредити.

Прозрачност

Условията за нашите услуги са напълно прозрачни и публични. Вие ще имате пълен достъп до тях преди да ангажирате услугите ни.

Професионализъм

На ваше разположение са най-добрите юридически специалисти и финансови експерти, които познават законите отлично.

Плащане при изплащане

За нашите услуги не се дължат никакви пари предварително. Ние държим да изработим заплащането си.