Kредит Oнлайн

Голяма е популярността на кредит онлайн през последните години. Кандидатстването и одобрението онлайн е бърз и удобен начин за заемане на пари. Все повече са и фирмите кредитори предлагащи своите услуги дистанционно. Какво по-хубаво от това в моменти когато се нуждаете от пари да не губите време и нерви, а да получим заем, докато сме в спокойната обстановка на собствения си дом. Именно за това и много хора прибягват до кредит онлайн.

Най-добрите кредитни компании в България

4.9
Vivus
от 50лв.
До 1500лв.
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Срок за връщане до 30 дни
Заяви онлайн
4.8
easycredit
oт 200 лв
до 9000 лв
от 3 месеца
до 13 месеца
усвояване до 24 часа
срещу лична карта
Заяви онлайн
4.8
Профи кредит
от 100лв
До 5000лв
От минимум 4 мес
До максимум 24 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
Доказуеми доходи
Изплащане на равни месечни вноски
4.6
soscredit
от 50лв
До 7000лв
От минимум 3 мес
До максимум 60 мес
Срещу лична карта
Български граждани или постоянно пребиваващи
кредит онлайн

Какво означава Кредит Онлайн

C неимоверното развитие на интернет мрежата в световен мащаб кандидатстването за кредит онлайн стана най-разпространения начин. Кандидатите въвеждат желаната от тях сума и личните си данни в страницата на банкова или небанкова финансова организация. Следва подготвяне и обследване на документите от служителите на кредитните компании. 

Прави се справка в Националния Осигурителен Институт (НОИ) и в Централния Кредитен Регистър (ЦКР) дали клиента работи и от колко време е на сегашното си работно място, какъв е кредитният му статус, плаща ли си осигуровките редовно. Обикновено всичко това отнема няколко минути и ако клиента е одобрен се сключва онлайн договор, който определя правата и задълженията на двете страни. Също така кредитоискателя може да получи исканата от него сума същия ден по удобен за него метод. Превод по банкова сметка, в офис на фирмата кредитор или на място в собственото му жилище.

Как да избера най–изгодния Кредит Онлайн?

Най-удачно е да проучите подробно офертите на различните фирми онлайн. Има няколко основни неща на които трябва да обърнете внимание при сравнението на финансовите продукти. На първо място е лихвата, тя може да бъде годишна, месечна или дневна, като това зависи от периода на погасяване на съответния кредит онлайн. Друго важно нещо е да обърнете внимание на таксите по заема.

Също така от изключителна важност е Годишният процент на разходите. ГПР представлява сумата, която трябва да платите на кредитодателя, включваща лихвите и таксите по заема. От 2014 г. насам разходите по един заем не могат да надвишават 50% от стойността на усвоената сума.

Вземи кредит онлайн

Видове кредит онлайн

На българския пазар се предлагат различни кредити, лесно достъпни онлайн. Тук ще разгледаме няколко от най-търсените и предпочитани заеми.

Бърз кредит онлайн

Бърз кредит онлайн е необезпечен и се отпуска на хора с постоянни доходи. Характеризира се с кратък период на погасяване и се предоставя от фирми за бързи кредити. Обикновено този заем се предлага за период от 15-30 дни до няколко месеца и много често за суми в размер от 50 лева до 5000 лева в зависимост на условията на кредитната компания.

Безлихвен кредит

Безлихвеният кредит дава възможност на потребителите да задоволят свои малки и средно големи финансови потребности. Известен е под наименованието кредит до заплата, тъй като се очаква да бъде погасен в период от 15 до 30 дни.

Също е известен и като „безплатен кредит“, защото в действителност получавате услугата безплатно, от вас се изисква да го изплатите в регламентирания период, като нямате никакви съпътстващи разходи. 

Най-често срещаният вид Безлихвен Кредит е бързия, краткосрочен заем. При тези кредити получавате суми до 500 лева, с кратък срок на погасяване. Това е прекрасна възможност да покриете неочакван разход.

Бърз кредит

Бърз кредит е всъщност заем, който се отпуска за кратък период от време (обикновено от 30 до 90 дни). Този краткосрочен заем се предоставя на физически лица от небанкови финансови институции, като се очаква краткосрочен план на погасяване, без да има нужда от гаранция или поръчител. В рамките на няколко минути одобрените лица могат да разполагат с така желаните средства. На територията на  България бърз заем е регулиран от Закон за потребителски кредит, за да се избегнат евентуални злоупотреби и фалшификации.

Бързи Кредити Онлайн с Месечни Вноски 

Бързи Кредити Онлайн с Месечни Вноски са предпочитани от хора, които имат спешна нужда от пари за непредвидени разходи. По своята същност те са потребителски кредити, но различни от банковите кредити, защото се предоставят от небанковите организации с лесно одобрение, без излишни тромави процедури. Сумите, които се отпускат варират от 300 до 5000 лева. Бърз кредит на месечни вноски е търсен от хора, които работят и имат постоянни месечни доходи. 

Бързи Кредити С Лошо Цкр

Тегленето на Бързи Кредити с Лошо Цкр е напълно възможно. Фирмите кредитори отпускат пари при лоша кредитна история за по-кратък период от време с по-висока лихва. При кандидатстването за Бързи Кредити С Лошо Цкр ваш приятел или роднина може да ви стане гарант, но при условие, че е с добра кредитна история и прилични доходи. Също така, като гаранция може да използвате движимо или недвижимо имущество, което да е на ваше име.

Онлайн кредит вув всеки момент

Ипотечен Кредит

Ипотечен кредит е заем, обезпечен с недвижимо имущество. Най-разпространеното му използване е за покупка на жилище. На територията на България оперират много банки, които предлагат този заем и желаещите да се възползват от него непрекъснато се увеличават. 

Какви средства ще получите зависи от стойността на обезпеченото жилище. Сумите, които банките отпускат достигат до 85% от цената на имота, определена от лицензиран оценител. При жилищните кредити от заемополучателя се изисква някакво самоучастие (оставащите пари), като разбира се всичко зависи от това, на каква сума ще бъде оценен определения имот.

Кредит до заплата

При Кредит до заплата получавате пари за кратък период от време- бързо, изгодно, без излишни документи. Този вид заем в повечето случаи се предлага от небанкови финансови организации. Всичко е улеснено от кандидатстване до получаване на желаната сума. От собствения си компютър, лаптоп, телефон можете да получите кредит до няколко часа. Голяма част от фирмите предлагат кандидатстване онлайн 24 часа в денонощието дори и през почивните дни.

Фирми предлагащи Кредит Онлайн

На българския пазар има много фирми предлагащи Бърз Кредит Онлайн, но има няколко от тях, които изпъкват и са изключително търсени.

Избери кредитна фирма

Фератум (Ferratum)

С Фератум можеш да вземете първия кредит напълно безплатно, като отпусната сума е до 1000 лева. С бързо одобрение и без лихва. Като парите можете да получите още същия ден. Всичко което трябва да направите е да попълните заявлението и ще получите отговор до минути.

Изи Кредит (Easy Credit)

Изи Кредит предлага леснодостъпен кредит онлайн само срещу лична карта. Ако кандидатствате за първи път може да получите суми до 1000 лева, но ако вече сте клиент на фирмата може да вземете до 3000 лева. Изплащането на дълга става на седмични вноски, което е изключително удобно за потребителя.

Кредисимо (Credissimo)

Кредисимо предлага бърз кредит онлайн, потребителски кредит, заем до заплата. Фирмата работи 7 дни в седмицата, с тях може да се свържете по телефон, в социалните мрежи, на официалната им интернет страница също може да намерите отговор на въпроси, които ви вълнуват.

Кредисимо предлага напълно прозрачни условия по всеки кредит онлайн. Кандидатстването е напълно безплатно, без допълнителни такси и комисионни.

Често задавани въпроси

Мога ли да взема бърз кредит онлайн, но без доказване на доход?

Да, можете. На финансовия пазара има фирми, които отпускат пари без доказване на доход, обикновено за суми до 1000 лева. В голяма част от случаите компаниите дават заемите срещу гарант (поръчител).

Колко време отнема вземането на кредит онлайн?

Отговор дали сте одобрен получавате в рамките на 30 минути. В много случаи след подписването на договора е възможно да получите парите още същия ден.

Мога ли да изплатя дълга си предсрочно?

Да, може да го изплатите изцяло, ако имате финансовата възможност. Също може и частично, което ви позволява да намалите разходите си по заема.

Как мога да получа сумата по кредит онлайн?

Има няколко начина за усвояване на сумата. По банков път, на ръка, в офис на фирмата или на каса на EasyPay.

Наистина ли всичко е онлайн?

Да, от попълването на заявлението, подписването на договора, до получаване на сумата, без да се налага да посещавате офиса на избраната от вас фирма.

Представени Банки и Кредитни Компании

Вижте по-надолу представените от нас банки и небанкови организации.